Köp måttanpassade insektsnät & myggnät

 

Är du också trött på mygg som tränger sig in i hemmet varje gång dörren öppnas? Nu kan du säga adjö till oönskade insekter med våra måttbeställda insektsnät och myggnät. Våra måttanpassade insektsnät är inte bara praktiska utan också stilfulla. De smälter diskret in i din heminredning och förbättrar estetiken i ditt hem. Vi använder endast högkvalitativa material som är utformade för att stå emot väder och vind. Det är viktigt med bra kvalité, därför är våra insektsnät byggda för att hålla i många år framöver, vilket sparar dig pengar på lång sikt. Våra insektsskydd ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och naturligt ljus samtidigt som du håller insekterna borta. Våra populäraste produkter är insektsnät för dörr (plissé-dörr) samt insektsnät för fönster (rullgardin med fast ram). 

 

 

Kontakta oss för pris och gratis hembesök inom Dalarna

 

Vill du få hjälp med att hitta rätt myggnät anpassat efter ditt behov? Kontakta gärna oss på Soft Office Dalarna så hjälper vi dig.

Vi erbjuder kostnadsfria hembesök inom hela Dalarna. Kontakta gärna oss för mer information och pris!

 

Vi förstår att varje hem är unikt. Våra måttanpassade insektsnät tillverkas med precision för att passa perfekt till dina dörrar och fönster

 

kontakta oss för offert 

Fyll i dina kontaktuppgifter här så återkommer vi till dig med mer information och pris på våra måttanpassade insektsnät.

 

Vi erbjuder kostnadsfria hembesök inom hela Dalarna!

Hämtas i butiken i Falun
Frakt
Hjälp med montering (inom Dalarna)

följ oss gärna på
sociala medier