Infravärmare för hem, hotell & offentlig miljö

 

Upptäck vårt sortiment av högkvalitativa infravärmare för hem, hotell och offentlig miljö. En infravärmare skapar en behaglig och energieffektiv uppvärmning. Skapa en mysig atmosfär både inomhus och utomhus. Köp din infravärmare idag och njut av komfortabel värme året runt! Vårt noggrant utvalda sortiment av högkvalitativa infravärmare är utformade för att erbjuda enastående värmeffektivitet och stil som passar alla dina behov. Oavsett om du vill skapa en mysig atmosfär på din uteplats, värma upp din restaurangterrass eller ge extra komfort i ditt hem, så har vi infravärmaren som passar just dina behov.

 

Vi förstår vikten av att en infravärmare inte bara ska vara funktionell, utan också estetiskt tilltalande. Våra högkvalitativa alternativ är tillgängliga i olika designstilar som kompletterar din inredning och skapar en elegant atmosfär. Oavsett om du är en privatperson som vill förbättra din utomhusupplevelse eller en verksamhetsägare som söker en pålitlig värmelösning för ditt företag, så har vårt sortiment av högkvalitativa infravärmare något att erbjuda dig. Utforska våra produkter och skapa en bekväm och inbjudande miljö, oavsett väderförhållandena.

 

Infravärmare wishco Flex 

Infravärmaren Wishco FLEX ger dig inte bara värmen - den är flyttbar och ger dig friheten att välja din favoritplats under bar himmel. Det reducerade rödaktiga restljuset stör dig inte, och den medföljande fjärrkontrollen gör det ännu lättare att få värmen.

 

FLEX är naturligtvis lätt att använda: Tryck bara på knappen så startar FLEX. Du reglerar enkelt värmen via den medföljande fjärrkontrollen. För het? Vrid ner till 1. För kallt? Vrid upp till 2.

 

Watt: 2000 watt

Färg: Svart 

 

Produktinformation

Effekt: Justerbar 1000/2000 watt
Täcker upp till 17 kvm
Storlek: (HxBxD)
- 103 x 17 x 6,5 cm.
- 2,4 x 26,8, x 20,5 cm. (fod)
Vikt: 4,2 kg
Tiltfunktion: Stängs av vid +/- 15 graders vinkel

 

 

Kampanjpris: 3 495kr inkl moms (ord.pris 3995kr)

 

Leverans: Infravärmaren kan antingen köpas direkt i vår butik i Falun eller
beställas med leverans. Kontakta oss för att lägga order.

 

 

 

Beställ din

infravärmare här

Fyll i dina kontaktuppgifter
så återkommer vi till dig med mer information och betalningsuppgifter.

Hämtas i butiken i Falun
Frakt

följ oss gärna på
sociala medier