måttbeställda gardiner,
markiser &
solskydd i Ludvika

Skräddarsydda
gardiner, markiser och solskydd i Ludvika

 

Vi på Soft Office Dalarna AB erbjuder skräddarsydda gardiner, markiser och solskydd i Ludvika. Vi erbjuder gardiner, textilier och solavskärmning för hem, kontor och offentlig miljö. Vi har många års erfarenhet av att textilinredning och är vana att arbeta med avancerade solskyddslösningar. Det är vår förhoppning att den kunskap och erfarenhet vi samlat på oss genom åren ska underlätta för dig när det kommer till att hitta den bästa gardinen och solavskärmningen för ditt hem. Vi finns här för dig oavsett om du vill få hjälp med att hitta rätt markis till altanen, rullgardin för att minska ljusinsläppet i hemmakontoret eller mörkläggande gardin för mörkläggning av sovrum.

Boka in ett gratis hembesök

Stort utbud av
Invändigt - och
utvändigt Solskydd

Vi erbjuder stort utbud av solskydd för såväl invändigt som utvändigt. Vi har solskyddslösningar som passar för både hem, kontor och offentlig miljö. Kanske är du ute efter en markis till balkongen, en persienn till kontoret, mörkläggande rullgardin till fönstret i sovrummet, en ny pergola till trädgården eller funderar på att byta ut den gamla duken på terassmarkisen på altanen? Oavsett hur ditt behov ser ut så finns vi med dig hela vägen.

Vårt sortiment

I vårt sortiment finner du bl.a. gardiner, draperier, persienner, panelgardiner, veckbandsgardiner, duettegardiner, hissgardiner, wave-gardiner, rullgardiner, lamellgardiner, persienner, duettegardiner, zipscreens, motordrivna rullgardiner, markiser, insynsskydd, pergola, terassmarkis, infravärmare, parasoll och mycket mer.


Vi erbjuder gratis hembesök i Ludvika

Vi erbjuder gratis konsultation i Ludvika.
Vi vill att det ska vara enkelt att beställda måttanpassade gardiner, markiser och solskydd. Därför finns vi med dig hela vägen! Från början genom att erbjuda fri hemkonsulation fram till att de nya gardinerna och solskydden är monterade och redo att användas. Vi erbjuder gratis hembesök i hela Dalarna.

Boka en kostnadsfri konsultation med vår trevliga säljare Richard för att få personlig rådgivning, hjälp med måttagning och offert.

 

Boka in ett hembesök här!

 

Vill du boka in ett gratis hembesök?

Fyll i dina kontaktuppgifter
så ringer vår säljare Richard upp dig!

följ oss gärna på
sociala medier