Soft Office Dalarna Logotyp

Fönsterinredning

i offentlig miljö och lokal ställer helt andra krav än i det privata hemmet. Krav på brand- och barnsäkerhet spelar många gånger en viktig roll, även i valet av gardin. Likaså det miljömässigt hållbara valet.

 

Soft Office fokuserar på textilier, både gardiner och måttbeställd solavskärmning, för offentlig miljö och har många års erfarenhet av att inreda både små och stora lokaler; allt från enskilda kontorsrum, väntrum till större samlingslokaler och foajéer. Vi hoppas att den kunskap vi samlat på oss, vare sig det gäller gardinlängder i modern tappning eller mer traditionellt solskydd med ökat fokus på funktionallitet, ska förenkla valet för er. 

 

Vi finns med hela vägen, från början, genom beslutsprocessen och fram till det att nya gardiner sitter uppmonterat och redo att börja användas!

 

Trygga partners

För att du som kund ska känna dig trygg med Soft Office som leverantör, har vi vår tur valt att arbeta med ett fåtal noga utvalda samarbetspartners, som vi dagligen arbetar med. Det ger oss ett nära och effektivt samarbete.

 

Hållbar service

En kontakt med oss innehåller så mycket mer än endast nya gardiner. Vi finns med och delar med oss av all den kunskap vi har för att ni ska känna er nöjda med ert val av nya gardiner. Måttagning, rådgivning utifrån era unika förutsättningar och slutligen montering hör till vår dagliga service.

 

Klara utsikter

Vårt välbefinnande spelar en viktig roll i valet av solskydd. Att kunna skärma av, utan att stänga ute det livsviktiga dagsljuset, har därför kommit att påverka de beslut vi tar.

Soft Office Dalarna AB

Soft Office Dalarna Adress

Samuelsdalsvägen 2
791 61 Falun

Soft Office Borlänge Telefon

Telefon: 023-661 60 10

© 2019 Soft Office Dalarna AB. Byggd av Nice Wrk